Faciliteiten

TUI Blue Kerkyra Golf

Griekenland, Corfu
4.3/5
TUI Blue Kerkyra Golf is een 4 sterren accommodatie gelegen in Alykes in Griekenland. Parkeren, ontbijt en internet zijn allemaal gratis bij dit hotel inbegrepen. Dit hotel is leuk voor het hele gezin, inclusief kinderen. Je hebt hier verschillende activiteiten, een zwembad en toegang tot het strand. Er is verder ook een speciale oppas service, buffet met kindermaaltijden, speeltoestellen en veel mogelijkheden om te sporten. Eten en drinken kun je doen in het restaurant, maar er is ook een zwembadbar. Verder is het nog mogelijk om een auto en vergaderruimte te huren via het hotel zelf. Voor kleding heb je een was- en strijkservice, met zelfs nog een stomerij waarvan je gebruik kunt maken.
Bij dit hotel heb je kiezen uit verschillende kamers. Zo zijn er rookvrije kamers, kamers met uitzicht op de zee en gezinskamers, voor als je reist met kinderen. Op de hotelkamer heb je airconditioning, een koelkast, televisie en een eigen balkon. Voor het schoonmaken van de kamers is er uiteraard ook een schoonmaakservice. TUI Blue Kerkyra Golf is gelegen in Alykes op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI Blue Kerkyra Golf’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TUI Blue Kerkyra Golf
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI Blue Kerkyra Golf hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TUI Blue Kerkyra Golf is te boeken vanaf €847 via Vakantie Discounter.