Faciliteiten

Marbella Nido Suite Hotel & Villas

Griekenland, Corfu
4.7/5
Marbella Nido Suite Hotel & Villas is een 5 sterren accommodatie gelegen in Agios Ioannis Peristeron in Griekenland. Marbella Nido Suite Hotel & Villas is gelegen in Agios Ioannis op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Marbella Nido Suite Hotel & Villas’ aanbieden. Zin in een verblijf in een hotel waar geen kindergeluiden te horen zijn? Waar je kunt genieten van mooie tuinen en prachtig uitzicht op de Ionische Zee? Kies dan voor het Marbella Nido Suite Hotel & Villas in Agios Ioannis Peristeron. De naam zegt het al, je kunt hier kiezen voor een verblijf in een hotelkamer of voor het huren van villa. In beide gevallen kun je rekenen op een verblijf in een omgeving die warmte en romantiek uitstraalt.
In Agios Ioannis Peristeron vind je het Hotel Marbella Corfu. Een hotel dat zich bevindt in het topsegment, waar je alle faciliteiten zult vinden die je maar kunt wensen. Zo zijn de kamers ruim en modern ingericht. Je kunt kiezen voor kamers met uitzicht op de Ionische Zee of op de fleurige tuinen die zijn aangelegd rondom het hotel. Je kunt in het hotel kiezen voor verschillende gerechten. Denk hierbij aan Grieks eten, maar ook bijvoorbeeld aan Amerikaans eten. Het hotel beschikt over twee zwembaden en wellness faciliteiten. Bovendien kun je in de omgeving van het hotel heerlijk wandelen. De kamers zijn er ruim ingericht en vallen op door de prachtige lichtinval. Daarnaast zijn de hotelkamers erg modern ingericht, ideaal voor de trendy vakantieganger. De tuinen zijn prachtig en echt de moeite waard om even doorheen te lopen. Dat maakt dit hotel ook meteen zo uniek; je ervaart er het beste van Corfu; uitzicht op de Ionische Zee, de natuur dichtbij en genieten van lekker eten en drinken. Wil je ook actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dat is hier prima mogelijk, je kunt lekker wandelen in de omgeving. Ook kun je hier genieten van de sauna in het hotel. Dat wordt genieten van een heerlijke topvakantie op Corfu!
Bekijk alle prijzen voor Marbella Nido Suite Hotel & Villas
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Marbella Nido Suite Hotel & Villas hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Marbella Nido Suite Hotel & Villas is te boeken vanaf €719 via Vakantie Discounter.