Faciliteiten

Marbella Nido Suite Hotel & Villas

Griekenland, Corfu
4.7/5
Marbella Nido Suite Hotel & Villas is een 5 sterren accommodatie gelegen in Agios Ioannis Peristeron in Griekenland. Marbella Nido Suite Hotel & Villas is gelegen in Agios Ioannis op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Marbella Nido Suite Hotel & Villas’ aanbieden.
Zin in een verblijf in een hotel waar geen kindergeluiden te horen zijn? Waar je kunt genieten van mooie tuinen en prachtig uitzicht op de Ionische Zee? Kies dan voor het Marbella Nido Suite Hotel & Villas in Agios Ioannis Peristeron. De naam zegt het al, je kunt hier kiezen voor een verblijf in een hotelkamer of voor het huren van villa. In beide gevallen kun je rekenen op een verblijf in een omgeving die warmte en romantiek uitstraalt. Het hotel is modern en van alle gemakken voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hotelkamer met een privé whirlpool of privé zwembad. Dat wordt nog eens genieten van pure luxe. Het hotel beschikt over een privestrand waar het zonder kindergeluiden heerlijk ontspannen is.
Bekijk alle prijzen voor Marbella Nido Suite Hotel & Villas
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Marbella Nido Suite Hotel & Villas hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Marbella Nido Suite Hotel & Villas is te boeken vanaf €759 via Vakantie Discounter.