Aurora Beach

Griekenland, Corfu

3/5
In dit gezellige hotel voelt het als thuiskomen. Hier eord je hartelijk ontvangen en overal ervaar je de knusse, relaxte sfeer van dit Griekse boutique hotel. Begin de dag goed met een ontbijt op het terras en geniet van vers gebakken brood, rijkelijk besmeerd met huisgemaakte jam. Dit is zo lekker! Ondertussen bedenk je wat je verder zal gaan doen. Wordt het een dagje strand; lekker dobberen in het kristalheldere water en daarna onder de parasol genieten van het uitzicht? Of breng je de dag toch liever door aan het zwembad? Het is allebei aanlokkelijk. Als je meer van Corfu wil ontdekken, huur dan een auto en plan je eigen tour. ’s Avonds proef je de lokale gerechten die met liefde zijn klaargemaakt door de chef. Een goed glas wijn erbij en het is genieten als een Griek. Dit alles met een uitzicht om over naar huis te appen. Wat wil je nog meer?
Aurora Beach is gelegen in Agios Ioannis Peristeron op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Aurora Beach’ aanbieden.
Beoordeling: 8.1

Bekijk alle prijzen voor Aurora Beach

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Aurora Beach hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Aurora Beach is te boeken vanaf €425 via Tui. Vanaf €425