Faciliteiten

Belvedere Aghios Gordios

Griekenland, Corfu
4.3/5
Belvedere Aghios Gordios is een 3 sterren accommodatie gelegen in Agios Gordios in Griekenland. Dit diervriendelijke hotel is een perfecte keuze voor mensen die met de hond op vakantie willen. Belvedere Aghios Gordios heeft verder ook een mooi zwembad en een restaurant waar je lekker kunt ontbijten of ’s avonds een hapje kunt gaan eten. Je kunt ook gaan zwemmen in de zee of op het strand gaan liggen, want Belvedere Aghios Gordios ligt aan de kust. Het hotel heeft verder ook gratis parkeerplekken. Hier je tijdens je vakantie op Corfu een paar dagen een auto om het eiland te verkennen? Dan kun je deze dus kwijt bij Belvedere Aghios Gordios.
Belvedere Aghios Gordios is gelegen in Agios Gordios op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Belvedere Aghios Gordios’ aanbieden. De kamers van dit hotel hebben verschillende voorzieningen voor je vakantie. Zo zijn de kamers van Belvedere Aghios Gordios voorzien van een kluis, met snelle internetverbinding waarvan je gebruik kunt maken.
Bekijk alle prijzen voor Belvedere Aghios Gordios
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Belvedere Aghios Gordios hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Belvedere Aghios Gordios is te boeken vanaf €563 via Vakantie Discounter.