Faciliteiten

Golden Sands Hotel

Griekenland, Corfu
3.7/5
Golden Sands Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Agios Georgios in Griekenland. Bij Golden Sands Hotel geniet je van rookvrije, schone kamers. Je kunt ook hotelkamers boeken met een prachtig uitzicht over zee. Bij het hotel kunt je gebruikmaken van gratis internet, gratis parkeerplekken en ontbijt. Verder heeft Golden Sands Hotel ook mogelijkheden om te tafeltennissen, je kunt een hapje eten bij het restaurant en de hele dag door drankjes bestellen bij de zwembadbar / lounge. Bij de 24-uursreceptie kun je de hele dag terecht voor eventuele tips of vragen tijdens je verblijf. Ook heeft Golden Sands Hotel uiteraard een mooi zwembad om overdag even af te koelen van de hitte.
Golden Sands Hotel is gelegen in Agios Georgios op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Golden Sands Hotel’ aanbieden. De kamers van Agios Georgios hebben een koelkast, een klein bureau en een balkon met een tafel en stoelen. De kamer is niet al te groot, maar voor mensen die overdag het eiland willen verkennen is Golden Sands Hotel een ideale accommodatie voor een vakantie. Bekijk de aanbiedingen en boek vandaag nog!
Bekijk alle prijzen voor Golden Sands Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Golden Sands Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Golden Sands Hotel is te boeken vanaf €458 via Vakantie Discounter.