Faciliteiten

Bruskos Hotel

Griekenland, Corfu
4.3/5
Bruskos Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Agios Georgios in Griekenland. Zoek je een leuk hotel op Corfu dat betaalbaar is? Kijk dan eens tussen de aanbiedingen van Bruskos Hotel. In dit hotel hoef je je geen moment te vervelen, met een zwembad met bar, restaurant, gratis internet en verschillende bordspellen en puzzels om je ’s avonds te vermaken. Je kunt bij Bruskos Hotel ook een auto of fiets huren, zodat je de omliggende plaatsen en natuur kunt ontdekken. Vervoer van en naar de luchthaven kun je regelen via Bruskos Hotel. Wil je ook een vakantie boeken op Corfu? Dan is Bruskos Hotel een goede optie als je zoekt naar een gezellig familie hotel.
Bruskos Hotel is gelegen in Agios Georgios op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Bruskos Hotel’ aanbieden. De kamers van Bruskos Hotel hebben een airco, wat natuurlijk fijn is tijdens een warme zonvakantie. Ook heb je bij je hotelkamer een koelkast en klein keukentje, zodat je ’s ochtends en ’s avonds nog wat te eten kunt maken. De kamers zijn erg schoon, met een goede en fijne schoonmaakservice. Roken is op de kamer niet toegestaan, maar Bruskos Hotel heeft wel kamers met een eigen balkon.
Bekijk alle prijzen voor Bruskos Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Bruskos Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Bruskos Hotel is te boeken vanaf €312 via Vakantie Discounter.