Faciliteiten

Kairaba Sandy Villas

Griekenland, Corfu
4.5/5
Laat je onderdompelen in luxe met een verblijf in Kairaba Sandy Villas in Agios Georgios South op het Griekse eiland Corfu. Dit is 5-sterren hotel dat alleen geschikt is voor volwassenen (18+). Hierdoor kun je heerlijk tot rust komen onder de Griekse zon. Extra speciaal in dit hotel zijn de hotelkamers met veel privacy en een terras die direct toegang geeft tot het zwembad. Moeite met wakker worden? Vanuit je bed spring je zo het zwembad in en je bent klaarwakker! Laat je culinair verwennen in het restaurant met internationale gerechten of met cocktails bij de lobbybar of de zwembadbar. Wil jij hier ook van genieten? Boek dan snel jouw vakantie naar de Griekse zon! 
Kairaba Sandy Villas is gelegen in Agios Georgios South op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Kairaba Sandy Villas’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Kairaba Sandy Villas
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Kairaba Sandy Villas hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Kairaba Sandy Villas is te boeken vanaf €864 via Prijsvrij.
Het Kairaba Sandy Villas is te boeken vanaf €922 via Vakantie Discounter.