Faciliteiten

Gelina Village Resort en Spa

Griekenland, Corfu
4.2/5
Het ruim opgezette Gelina Village Resort is direct gelegen aan het uitgestrekte strand van Acharavi. Dit kindvriendelijke hotel biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er voor de kinderen een miniclub en leuke animatie aanwezig. Ook zijn er verschillende sport- en wellnessmogelijkheden en behoort een dagje naar het leuke Hydropolis Waterpark ook tot de mogelijkheden. Gelina Village Resort en Spa is ideaal als je op vakantie naar Corfu wilt met de kinderen, want er is hier meer dan genoeg te doen.
Gelina Village Resort en Spa is gelegen in Acharavi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Gelina Village Resort en Spa’ aanbieden. Gelina Village Resort en Spa beschikt over wel 442 kamers voor gasten, met een nadruk op comfort en ruimte. Het hotel is gebouwd in een traditionele Griekse stijl, waardoor je meteen het idee krijgt dat je op vakantie bent in Griekenland. De receptie van Gelina Village Resort en Spa is 24 uur per dag open, dus je kunt de hele dag terecht voor vragen en advies. Roomservice is op de kamers ook mogelijk, met ook gratis WiFi die je kunt gebruiken. Boek vandaag nog een vakantie bij Gelina Village Resort en Spa, met één van de aanbiedingen op onze website.
Bekijk alle prijzen voor Gelina Village Resort en Spa
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Gelina Village Resort en Spa hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Gelina Village Resort en Spa is te boeken vanaf €1083 via Prijsvrij.