Faciliteiten

Cressida Seaside Appartementen

Griekenland, Corfu
4.9/5
Cressida Seaside Appartementen is een 3 sterren accommodatie gelegen in Acharavi in Griekenland. De appartementen van Cressida Seaside hebben naast prachtige kamers ook een paar mooie restaurants in de buurt, bars en meerdere zwembaden voor de kinderen om in te spelen. Cressida Seaside Appartementen heeft niet alleen zwembaden, maar ook veel waterglijbanen en stroomversnellingen. Eigenlijk is Cressida Seaside dus ook deels een waterpark, wat voor kinderen natuurlijk geweldig is! Je kunt vanaf de appartementen ook gemakkelijk naar zee lopen en op het strand liggen.
Cressida Seaside Appartementen is gelegen in Acharavi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Cressida Seaside Appartementen’ aanbieden. De appartementen van Cressida Seaside zijn van binnen erg mooi, met een keuken met kookplaten, koelkast en een prachtige, luxe badkamer. Vanaf het balkon (uitgerust met tafels en stoelen) kun je genieten van het uitzicht over zee en ’s avonds nog gezellig een drankje doen of een spelletje spelen. Zin om een vakantie te boeken bij Cressida Seaside Appartementen? Bekijk de aanbiedingen van Nederlandse reisorganisaties en vind de goedkoopste vakantiedeals.
Bekijk alle prijzen voor Cressida Seaside Appartementen
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Cressida Seaside Appartementen hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Cressida Seaside Appartementen is te boeken vanaf €582 via Vakantie Discounter.