Faciliteiten

TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach

Griekenland, Corfu
4.3/5
In de baai van Nissaki, omgeven door olijf- en palmbomen schittert TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach (voorheen TUI SENSIMAR Nissaki Beach by Atlantica). Hier zal het je aan niets ontbreken. Het enige wat je je hier hoeft af te vragen is of je zin hebt in een potje tennis, wegdommelen op je ligbedje aan het zwembad of toch een relaxte massage? ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner in restaurant. Met het prachtige uitzicht op de baai is dat geen enkel probleem! Om je heen alleen volwassenen dus écht weer even de tijd voor elkaar.
TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach is gelegen in Nissaki op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach’ aanbieden. Zoek je naar een hotel met een zwembad én strand? Dan is Atlantica Nissaki Beach een goede keuze. Bij dit hotel heb je mooie, rookvrije suites met uitzicht over de blauwe zee. Kamers van Atlantica Nissaki Beach zijn voorzien van een minibar, een televisie en een keuken met koelkast. Verder hebben de kamers een mooi balkon en je kunt gemakkelijk wat bestellen via roomservice. Boek vandaag nog een vakantie bij Atlantica Nissaki Beach.
Bekijk alle prijzen voor TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach is te boeken vanaf €851 via Tui.