TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort

Griekenland, Corfu

5/5
TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo in Ermones ligt op een fraai beboste heuvel op Corfu, waar een oase van luxe, wellness, elegantie en gastvrijheid is ontstaan. Het hotel is speciaal ontworpen voor koppels of voor een vakantie met je beste vriend of vriendin. Je hebt hier echt even tijd voor elkaar. Met een glas wijn in je hand zit je op je balkon eerste rang voor de mooiste zonsondergangen van Corfu. Om het eiland wat meer te ontdekken, maak je met het ‘Hidden Secrets’-programma een wandeling naar de nabij gelegen wijnmakerij en honingmakerij. Hier leer je niet alleen hoe de producten gemaakt worden, maar mag je ze ook proeven en kopen om er later thuis nog een keer van te genieten. Bovendien is deze accommodatie uiterst geschikt voor een Workation. Hier kun je dankzij een comfortabel ingerichte werkplek heerlijk productief werken en tegelijkertijd vakantie vieren.
TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort is gelegen in Ermones op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort’ aanbieden.
Beoordeling: 8.2

Bekijk alle prijzen voor TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort is te boeken vanaf €799 via Tui. Vanaf €799