Faciliteiten

11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee

Griekenland, Corfu
4/5
Trieste, ideaal om met de auto naar toe te rijden vanuit Nederland. Met deze 11 daagse cruise streep je meteen een hoop bestemmingen van je bucketlist af. Pak je koffers in en ga mee met de Norwegian Pearl! Je bezoekt onder andere de hippe Griekse eilanden Mykonos en Santorini waar je de witte huizen met blauwe daken kan bewonderen en ontelbare foto's kan maken. Houd je van historie? Dan kun je je hart ophalen in Zadar. Houd je meer van flora en fauna? De bezoeken aan Kotor en Corfu zijn dan wat voor jou. Kotor staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en ligt in één van de mooiste baaien in de wereld. Maak op Corfu een wandeling langs de typische olijfboomgaarden, citrusbomen en cipressen. Moe na een dag vol indrukken? Ga dan aan boord lekker ontspannen in de spa en verwen jezelf met een heerlijke massage. Als je weer opgefrist bent, dineer dan zeker eens bij het Japanse restaurant Teppanyaki en kijk daarna een show in het Stardust Theater. Eén ding is zeker, dit wordt een cruise om nooit te vergeten!
11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee is gelegen in Corfu stad op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ’11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor 11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het 11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het 11 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee is te boeken vanaf €2877 via Tui.