Faciliteiten

8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee

Griekenland, Corfu
4/5
Cruise mee met de MSC Armonia en ontdek de Oostelijke Middellandse Zee. Neem een duik in het zwembad of laat je verwennen in de spa. Voor je het weet vaar je Dubrovnik binnen. Ontdek de prachtige oude stad dat rijk is aan monumenten, imposante muren en gezellige terrassen. Je cruist vervolgens verder naar Kotor, gelegen aan een van de mooiste baaien van de wereld. Wandel door de oude binnenstad en bezoek de vele pleinen, smalle straten, winkels en terrassen. Vergeet geen leuke souvenirs te shoppen voor je familie of vrienden. Je laat de Balkan achter je en je vaart verder naar het prachtige Griekenland. In Corfu maak je kennis met de vele olijfboomgaarden, citrusbomen, schilderachtige dorpjes en een schitterende natuur. Beleef de echte Griekse gezelligheid in de barren langs de boulevards. Ontdek de prachtige Griekse natuur verder op Zakynthos. Een foto op het wereldberoemde Schipwreck Beach kan natuurlijk niet missen in je fotoalbum. Zakynthos staat ook bekend om de helder blauwe wateren, waar je prachtig kunt snorkelen en wie weet kom jij wel een schildpad tegen! Na kennis te hebben gemaakt met de Griekse sferen cruise je verder naar Bari. Hier maak je kennis met de Italiaanse sferen. Een bezoek aan het dorp Alberobello, met huizen die schattige puntvormige daken hebben, mag zeker niet ontbreken. Geniet nog van een heerlijke pizza met een glas Aperol Spritz, voordat je cruise weer aan komt in Venetië. Heb jij altijd al de Mediteraanse sferen willen ontdekken, stap dan aan boord!
8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee is gelegen in Bari op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor 8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het 8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het 8 dg cruise Oostelijke Middellandse Zee is te boeken vanaf €783 via Tui.