Faciliteiten

8 dg cruise Italie en Griekenland

Griekenland, Corfu
4/5
Pak je koffer in en ga mee op cruise met de MSC Lirica. Bestel wat te drinken en geniet van het uitzicht terwijl je zit in La Canzone del Mare Bar. Weet je niet waar je vanavond gaat eten? Ga dan naar de Kaito Sushi Bar voor lekkere sushi. Klaar met eten? Bezoek dan het Las Vegas Casino of zie een mooie show in het Broadway Theatre. Genieten doe je niet alleen aan boord maar ook van boord. Wat dacht je van bezoeken aan het groene Corfu met haar kleine schilderachtige dorpjes verscholen in het groen. Maak prachtige foto's op Zakynthos en bezoek de kerken Agia Triada en Agios Nikolaos. Een mooi schip, mooie bestemmingen, lekker eten en drinken. Dat klinkt als een heerlijke vakantie.
8 dg cruise Italie en Griekenland is gelegen in Bari op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘8 dg cruise Italie en Griekenland’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor 8 dg cruise Italie en Griekenland
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het 8 dg cruise Italie en Griekenland hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het 8 dg cruise Italie en Griekenland is te boeken vanaf €1506 via Tui.