Faciliteiten

12 dg cruise Italië Kroatië en Montenegro

Griekenland, Corfu
4/5
Stel je voor een onvergetelijke reis met de AIDAblu; een schip dat klaar staat om je mee te nemen op een cruise langs enkele van de mooiste bestemmingen aan de Middellandse Zee. Je avontuur begint in de charmante haven van Corfu stad, waar je aan boord gaat van het schip en jezelf onderdompelt in een wereld van luxe en comfort. De eerste stop is Zadar, een stad vol geschiedenis en cultuur. Wandel door de oude straten of geniet van de warme zon aan de Adriatische kust. De volgende bestemming is Kotor, een stad die omringt wordt door prachtige bergen en dieplauw water. Ontdek de oude kerken en vele pleinen die deze stad kenmerkt. In Triëst geniet je van een heerlijke pizza en ontdek je het bruisende stadsleven. Terug aan boord van de AIDAblu is er voor ieder wat wils. Bezoek een van de shows in het theater of kom even helemaal tot rust in de sauna. Is jouw koffer al gepakt?
12 dg cruise Italië Kroatië en Montenegro is gelegen in Bari op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ’12 dg cruise Italië Kroatië en Montenegro’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor 12 dg cruise Italië Kroatië en Montenegro
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het 12 dg cruise Italië Kroatië en Montenegro hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het 12 dg cruise Italië Kroatië en Montenegro is te boeken vanaf €1314 via Tui.