Faciliteiten

8 dg cruise Adriatische Zee en Griekenland

Griekenland, Corfu
4/5
Trieste, ideaal om met de auto naar toe te rijden vanuit Nederland. Met deze cruise streep je meteen een hoop bestemmingen van je bucketlist af. Vanuit het romantische Noord Italië vaar je met de Costa Deliziosa naar de mooiste parels aan de Adriatische en Ionische Zee. Ontdek de fraaiste baaien in Kotor. Maak een stadswandeling in Athene en bezoek de historische Akropolis. Wanneer je aan het einde van je dag terug aan boord stapt geniet je van een heerlijke Aperol Spritz in de bar. Vanaf het schip zie je de prachtige zonsondergang bij Corfu. Adembenemend! Toe aan een massage? Dan mag je een bezoek aan de Samsara Spa zone niet missen. Eén ding is zeker tijdens deze vakantie kom je compleet tot rust.
8 dg cruise Adriatische Zee en Griekenland is gelegen in Argostoli op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘8 dg cruise Adriatische Zee en Griekenland’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor 8 dg cruise Adriatische Zee en Griekenland
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het 8 dg cruise Adriatische Zee en Griekenland hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het 8 dg cruise Adriatische Zee en Griekenland is te boeken vanaf €715 via Tui.