Roda Beach Resort en Spa

Griekenland, Corfu

4/5
Beleef een onvergetelijke vakantie op het Griekse eiland Corfu in het sfeervolle plaatsje Roda. Het 4-sterren Roda Beach Resort en Spa ligt direct aan zee en beschikt over alle elementen voor een heerlijk verblijf voor het hele gezin. Overdag kan je lekker genieten van de Griekse zonnestralen in de tuin met verschillende zwembaden of aan het strand. Breng voor extra ontspanning een bezoekje aan de spa van het hotel terwijl de kinderen zich vermaken in de kidsclub. Voor families met kinderen zijn er ruime familiekamers beschikbaar die je verblijf extra aangenaam maken. En wil je helemaal zorgeloos genieten? Kies dan voor een all inclusive verblijf in het Roda Beach Resort en geniet van de uitstekende keuken met heerlijke gerechten. Zo weet je zeker dat je niets tekort komt en kan je optimaal genieten tijdens je vakantie in Griekenland!
Roda Beach Resort en Spa is gelegen in Roda op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Roda Beach Resort en Spa’ aanbieden.
Beoordeling: Onbekend

Bekijk alle prijzen voor Roda Beach Resort en Spa

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Roda Beach Resort en Spa hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Roda Beach Resort en Spa is te boeken vanaf €579 via Prijsvrij. Vanaf €579