Robolla Beach

Griekenland, Corfu

4/5
Het familievriendelijke 4-sterren aparthotel Robolla Beach is een sfeervolle accommodatie aan het strand van Roda. De locatie is prachtig, vooral vanaf het infinityzwembad of je ligbedje heb je een fantastisch uitzicht over zee. Elke dag kun je weer lekker uitgebreid ontbijten en vervolgens het mooie landschap van Corfu ontdekken. Liever een dagje luieren? Geen probleem. Dat kan prima op het zonneterras van het hotel of op het zandstrand dat direct voor de deur ligt. En als de kinderen mee op vakantie zijn dan kunnen zij zich vermaken in het kinderbad of in de speeltuin. Kortom, Robolla Beach biedt alle ingredienten voor een ontspannen en heerlijke vakantie in Griekenland. Heb jij je koffer al ingepakt?
Robolla Beach is gelegen in Roda op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Robolla Beach’ aanbieden.
Beoordeling: Onbekend

Bekijk alle prijzen voor Robolla Beach

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Robolla Beach hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Robolla Beach is te boeken vanaf €520 via Prijsvrij. Vanaf €520